KARPATI

                                                TURISTIČKA AGENCIJA

 

delta

ulazak u ro

Avio karte

 

Preko turističke agencije "Karpati", možete kupiti jeftine avio karte za sve destinacije u svetu, na svim avio kompanijama.
Kada nabavljate avio karte treba da znate da je u pozadini jedna velika svetska berza avio karata u kojoj se sve avio kompanije takmiče za iste putnike. To takmičenje može da bude u ceni, kvalitetu usluge, dodatnim pogodnostima kao što su besplatan prtljag, sakupljanje milja i sl. a vi, putnici ste u prilici da izaberete opciju koja vam najviše odgovara. Ne odgovaraju svima sve opcije ali u poslednje vreme je cena jedan od ključnih faktora za odlučivanje prilikom kupovine avio karte.
Kompanije koje imaju lošije veze ili duže vreme putovanja često nude povoljnije cene i time to kompenzuju, a najbolja cena pobedi.

Rezervacija je besplatna i moguće je napraviti je u svakom trenutku. Svaka rezervacija ima svoj rok za kupovinu u kome treba da se odlučite da li želite da kupite tu avio kartu ili ne.
U međuvremenu možete menjati rezervaciju za druge opcije, datume, vremena, avio kompanije i cene, a mi to sve radimo besplatno i u cilju pronalaženja najbolje opcije koja vama odgovara.

Kada se odlučite i obavite kupovinu nastaje ugovorni odnos između avio kompanije i Vas, a posredstvom nas. Od tog trenutka sve promene rezervacije se rade po uslovima avio kompanije, a što su karte jeftinije to su uslovi promena i otkazivanja rigorozniji.


Turistička agencija „KARPATI" doo, 21000 Novi Sad, Braće Ribnikar, br. 48
Tekući račun: 330-15006949-46, kod Credit Agricole banke
Registar privrednih subjekata: BD 244709/2006, PIB: 101655306
Licenca OTP br. 426/2010
Tel.: 021 427 117; Tel./fax: 021 466 940; E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. WEB: www.karpati.co.rs

 

Štampa