KARPATI

                                                TURISTIČKA AGENCIJA

 

Grb 2020 RGB

Malo drugačija Bosna

BANJA LUKA - RAFTING NA VRBASU – JAJCE – VODOPADI PLIVE

Termin u 2020. godini: 18-20. septembar
3 dana – 2 noćenja

1. dan: Polazak u 7h iz Vršca, a u 10h iz Novog Sada (ispred železničke stanice) i iz Beograda (sa perona glavne autobuske stanice). Putovanje u pravcu granice.
Pauza u etno selu „Stanišići" osnovanom 2003. godine. Slobodno vreme za obilazak sela. Nastavak putovanja prema Banjoj Luci. Po dolasku razgledanje grada: Saborni hram Hrista Spasitelja, Palata Republike, džamija Ferhadija, Kastel, tvrđava iz XV veka na obali Vrbasa, Gospodska ulica... Slobodno vreme. Polazak u banju Laktaši. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za korišćenje spa centra. Noćenje.

2. dan: Doručak. Fakultativni polazak do rafting centra "Kanjon" koji je udaljen 11km od Banja Luke. Po dolasku u rafting centar sledi zakuska, zatim se dobija oprema i sledi obuka od strane stručnih skipera. Polazak na rafting. Rafting Vrbasom je miran rafting (samo na jednom mestu ima vodopada) i pravo je uživanje u bistroj vodi Vrbasa i prirodi. Rafting se završava u restoranu na samom jezeru. Slobodno vreme tokom kog preporučujemo da probate čuvene kanjonske uštipke koji se prave po tajnom porodičnom receptu. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan: Doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Jajce. Vožnja preko Mrkonjić Grada i pored Plivskih jezera. Dolazak u Jajce. Razgledanje grada: tvrđava koja je bila sedišta kralja Tvrtka I, Sahat kula, Banjalučka kapija, Medvjed kula, katakombe u kojima je 1943. godine boravio Josip Broz Tito... Razgledanje završavamo na terasi kod vodopada koji pravi reka Pliva koja se tu uliva u Vrbas.

Polazak ka Srbiji sa usputnim pauzama. Povratak u Novi Sad, odnosno Vršac u večernjim časovima (do 24h).

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 90 €

NAČIN PLAĆANJA: u dinarskoj protivvrednosti prema srednjem kursu NBS; prilikom rezervacije 40%; ostatak se uplaćuje najkasnije 7 dana pre polaska na put gotovinski, na tekući račun, ili u dve mesečne rate, čekovima ili administrativnom zabranom, bez uvećanja.

POPUSTI I DOPLATE:
- deca do 4 godine besplatno;
- deca od 4-12 godina ostvaruju popust 30% od cene aranžmana u pratnji dve odrasle osobe (dete koristi pomoćni ležaj);
- doplata za jednokrevetnu sobu 25€ za dve noći.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz udobnim turističkim autobusom (s klima-uređajem te audio- i video-opremom);
- smeštaj u hotelu "San" 4*, na bazi 2 noćenja sa doručkom (švedski sto); evropska kategorizacija hotela; dvokrevetne sobe i trokrevetne sobe;
- razgledanje Banja Luke i Jajca;
- usluge vodiča/pratioca agencije „Karpati".

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- rafting Vrbasom 22€ (cena uključuje autobuski prevoz, rafting, korišćenje opreme, obuku i usluge stručnih skipera i zakusku);
- međunarodno putno osiguranje (385 din.);

Opis hotela:
Hotel "San" ****www.termelaktasi.com raspolaže sa 72 sobe i 5 apartmana, ukupno 141 ležaj. Smeštajni kapaciteti jedinstveni su u smislu da pružaju puni komfor i udobnost uz adekvatnu meru luksuza. Hotel sadrži: wellness &spa centar, zdravstveno–rehabilitacioni centar, restoran&Lounge bar, konferencijski centar.
A evo malo i o rafting centar Kanjon: "lociran je 11 km od centra Banja Luke na magistralnom putu M16, Banja Luka – Jajce,prije samog ulaska u kanjon Tijesno u prigradskom naselju Karanovac. Specijalizovani smo za pružanje usluga raftinga, canyoninga, hikinga i ostalih oblika adrenalinskog turizma. Bezbjednost i sigurnost učesnika avanturističkih aktivnosti su nam na prvom mjestu i iz tog razloga Vas na sve pomenute aktivnosti vode vodiči licencirani od strane Internacionalne Rafting Federacije.
Rafting u našoj organizaciji je istinska avantura i zabava čemu iz godine u godinu svjedoči sve veći broj turista . Srećni smo kada nam ponovu dođu dragi gosti koji su već iskusili ovu avanturu i pohvale nas kvalitetom usluga ali se radujemo i upoznavanju novih. Rafting centar nalazi se na obali rijeke Vrbas u čijem sklopu se nalazi restoran „Pastir" i dvije otvorene ljetne bašte na kojima se u toku ljetne sezone održavaju veliki događaji i zabave. Dođite i uz nas doživite nezaboravnu avanturu na rijeci Vrbas"
http://www.raftingnavrbasu.com/offers.html

Napomene:
Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.Međunarodno putno osiguranje je obavezno za pojedine destinacije. Savetujemo Vas da isto posedujete za sva vaša putovanja, jer u suprotnom sami snosite odgovornost za eventualne posledice prilikom kontrole države u koju putujete, kao i kontrole u državama kroz koje prolazite. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. Za ulazak na Bas-ove perone agencija će, pre polaska na put, poslati peronske karte svim putnicima iz Beograda.
Cenovnik 1 od 08.06.2020.

OVAJ PROGRAM PREDSTAVLJA PREDUGOVORNO OBAVEŠTENJE.
CENA JE FORMIRANA NA BAZI 40 PUTNIKA. U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA, AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA ODGODI ILI OTKAŽE PUTOVANJE, O ČEMU ĆE PUTNIKE OBAVESTITI NAJMANJE 5 DANA PRE POLASKA. UZ OVAJ PROGRAM VAŽE I SVE OSTALE ODREDBE OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE „KARPATI".


 

Turistička agencija „KARPATI" doo, 21000 Novi Sad, Braće Ribnikar, br. 48
Tekući račun: 330-15006949-46 , kod Credit Agricole banke
Registar privrednih subjekata: BD 244709/2006, PIB: 101655306; MB: 08681686;
Licenca OTP br. 358/2020. kategorije A20 od 11.02.2020.
Tel.: 021 427 117; Tel./fax: 021 466 940; Mob.: 069/185 16 08;
E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ; WEB: www.karpati.co.rs

Štampa